Alltid 40-70% lägre priser Snabba leveranser Passa på att fynda nu!


  Vänligen observera att Stylish Donna inte tar emot returer med andra fraktbolag än Posten/Postnord, och löser under inga omständigheter ut returer mot postförskott eller efterkrav.

För att göra en retur följ våra anvisningar nedan, eller kontakta Kundtjänst för närmare vägledning.

 

Ångerrätt

  Hos Stylish Donna har du 14 dagars ångerrätt. Det innebär att du har rätt att ångra dit köp genom att meddela oss inom 14 dagar från det att du har tagit emot den beställda varan (ångerfristen).

Ångerrätten gäller inte följande typer av varor:

- Varor som har tillverkats enligt dina anvisningar, eller som på annat sätt har fått en tydlig personlig prägel;
- Specialbeställningar som inte ingår i det ordinarie sortimentet; eller
- Varor med bruten försegling som inte kan återlämnas på grund av hälso- eller hygienskäl (exempelvis underkläder, strumpbyxor, stay-ups, kosmetiska produkter, badkläder eller liknande).

I samband med en beställning av vara för vilken ångerrätt inte gäller får du tydlig information om detta. Om en vara har förseglats får du inte bryta förseglingen om du vill kunna utöva din ångerrätt. Rätten att ångra sig upphör alltså när du bryter förseglingen.

Om du vill ångra köpet ska du, innan ångerfristen löpt ut, skicka ett klart och tydligt meddelande till Stylish Donna på det sätt som anges här. Du ska ange ditt namn, din adress och annan relevant information t.ex. fakturanummer och namn på varan i meddelandet.

Vid utövandet av ångerrätten betalar du returfrakten och ansvarar för varans skick efter det att du har mottagit varan samt under returfrakten. Varan ska skickas i retur inom 14 dagar räknat från det datum meddelandet om utövandet av ångerrätt lämnades till Stylish Donna. Varan ska skickas väl emballerad, i fint skick och i originalkartong. Bifoga alltid originalförpackningar och eventuella märkes-tags. Returer ska göras till Stylish Donna enligt de metoder och anvisningar som anges här nedan.

När du ångrar ditt köp betalar Stylish Donna tillbaka det belopp som du betalat för varan, inklusive leveranskostnader. Undantag gäller för eventuella tillkommande leveranskostnader till följd av att du valt något annat leveranssätt än den standardleverans som Stylish Donna erbjuder. Vid retur av del av order återbetalas leveranskostnaden inte. På det belopp som ska återbetalas har Stylish Donna rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning jämfört med varans ursprungliga värde, om och i den mån sådan värdeminskning beror på att du har hanterat varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion.


 

Byten

  Hos oss har du rätt att inom 14 dagar byta din vara, exempelvis om det skulle visa sig att storleken inte passar. Den returnerade varan måste lämnas tillbaka i originalskick, i annat fall gäller inte bytesrätten.

Bifoga alltid originalförpackningar och eventuella märkes-tags. Vid byten står du själv för returkostnaden.


 

Reklamationer

  Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leverans. Om du skulle gå en fellevererad eller deffekt vara vänligen kontakta Kundtjänst snarast möjligt, dock senast inom 14 dagar efter mottagandet. Det gäller även om varan är skadad vid leverans.

När du gör en reklamation ange alltid tydligt anledningen till reklamationen för att vi enklare ska kunna avhjälpa felet, antingen genom att kontakta Kundtjänst eller genom att ange en felbeskrivning. Vi samtliga reklamationer görs en närmare utredning av produkten. Det medför att vi i vissa fall måste skicka reklamationen vidare för utredning till berörd leverantör vilket medför en längre handläggningstid av ärendet. Dina åsikter som kund värderas högt av oss, därför ber vi dig att kontakta oss vid eventuella problem.


 

Steg-för-Steg

 

1) Returnota

  Det går inte att returnera varor som inte har en returnota som anger ditt fakturanummer samt namn. Returnotan kan du enkelt skapa själv genom att: skriva ut din orderbekräftelse/faktura.

När du gör en reklamation ange alltid tydligt anledningen till reklamationen för att vi enklare ska kunna avhjälpa felet, antingen genom att kontakta Kundtjänst eller genom att ange en felbeskrivning på returnotan.

Returnotan lägger du i försändelsen innan du försluter och skickar det till oss. Anledningen till det är att vi enkelt ska kunna fastställa vem som är avsändaren till den inkomna returen.

 

2) Frankering/Returfraktsedel

  Om en vara är fellevererad eller felaktig står vi för returportot, i annat fall står du för returkostnaden själv. Vänligen observera att Stylish Donna inte accepterar returer med andra fraktbolag än Posten/Postnord, och vi kommer inte att lösa ut returer mot postförskott eller efterkrav.

i) Ångerrätt/Byten: Frankera försändelsen och adressera den till: STYLISH DONNA, Box 2048, 127 31 Skärholmen.

ii) Reklamationer: Vänligen kontakta Kundtjänst och ange orsak till reklamationen. Vid godkänd anledning, skickas en förfrankerad retursedel till din mejl.

Observera: det är alltid du som kund som bär det ekonomiska ansvaret för att din retur kommer fram till oss.

 

3) Övrigt - Försändelsens mått och vikt

  Om returpaketet överstiger 2 kg så behöver man dela upp försändelsen. Maximalt tillåtna mått för brev: Längd 600 mm B+L+T 900 mm. Högsta vikt är 2 kg. Vid fler frågor ber vi dig att kontakta Kundtjänst.


 

Återbetalning

  Stylish Donna återbetalar dina pengar på samma sätt som du ursprungligen gjorde din betalning till oss. Normalt tar det 1-2 veckor från att du skickat din retur till oss innan du erhåller återbetalning.


 

Allmänna reklamationsnämnden

  Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

       
 

         
 

Kundtjänst

Shoppa tryggt

 
Kontakta oss
Köp steg-för-steg
Leveransvillkor
Köpvillkor
Returer och reklamationer
         
         
 
STYLISH DONNA är en nätbutik för mode- och skönhetsmedvetna tjejer. Här hittar du kända märken till outlet-priser och snabb leverans. Några av våra varumärken är Björg, Clio Blue, Cornelia Webb, Dyrberg/Kern, Dimacci, Hultquist, Lara Bohinc, Rebecca, Paris Hilton, Pilgrim, Urbanista, Skultuna, Falke och Voluspa. Våra kategorier innefattar smycken, klockor, väskor, hörlurar och mycket mer.
 
         
 
Köp smycken, klockor och väskor online.
Kontakta Kundtjänst: webshop@stylishdonna.se
 
         
 
© Copyright STYLISH DONNA 2011-2017